Drikke Aloe Vera Naturel – 1 L

  • 1 liter

249,95 kr. 199,96 kr.

Drikke Aloe Vera Naturel – 1 L

249,95 kr. 199,96 kr.

  • 1 liter

Hurtig levering

1-3 hverdage med GLS.

Sikker betaling

Betal sikkert med betalingskort.

Udvalgte produkter

Vi står inde for vores produkter.

Kundeservice

Har du spørgsmål, så kontakt os.

Hurtig levering

Sikker betaling

Udvalgte produkter

Service

Beskrivelse

Avivir er den originale drikke-Aloe Vera med ActivAloe®, som er udvundet af bladgelen fra friske og sunde Aloe Vera planter (Aloe Vera L. også kaldet Aloe Barbadensis M.) dyrket uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning.

 

Avivir Aloe Vera kosttilskud har følgende dokumenterede, gavnlige egenskaber:

Styrker immunforsvaret både indvortes og udvortes.

Aloe Vera bidrager til kroppens naturlige forsvar mod mikroorganismer, og hjælper til at forbedre kroppens immunforsvar. Aloe Vera hjælper til at opretholde en sund hud og sunde slimhinder og har en positiv virkning ved træthed og manglende overskud, og bidrager til at øge kroppens modstandskraft.

 

Normaliserer den naturlige fordøjelse og stabiliserer løs eller træg mave. Når maven ikke fungerer helt, som den plejer f.eks. ved at man oplever uregelmæssige afføringer, kan Aloe Vera hjælpe til med at normalisere fordøjelsessystemet. Studier viser, at daglig indtagelse af Aloe Vera regulerer den naturlige mave-tarmfunktion, og bidrager til regelmæssig afføring og til en bedre proteinoptagelse, reducerer mængden af gær-bakterier Aloe Vera bidrager til fysisk og psykisk velvære.

 

Medvirker til at bevare sunde slimhinder i mave-tarmsystemet. Aloe Vera modvirker irritationer, som kan opstå f.eks. efter indtagelse af stærk, krydret eller sur mad, kaffe, visse former for medicin mm. Aloe Vera medvirker til at vedligeholde mave-tarmfunktionen.

 

Aloe Vera bidrager til at vedligeholde kroppens epitellag (hud og slimhinder). Aloe hjælper til at opretholde en sund hud. Aloe Vera har anti-age egenskaber. Aloe Vera øger produktionen af kollagen, mindsker antallet af rynker og gør huden mere elastisk efter 3 måneders indtagelse. Det vurderes, at Aloe Vera kan modvirke og reparere cutaneous photoaging (ældning af huden pga. solens stråler).

 

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

 

Daglig dosis:

Til indtagelse: 1 spiseskefuld (15 ml) 2-3 gange daglig cirka 15 minutter før hovedmåltid eller bare på tom mave.

Til mundskyld: Skyl eller gurgl med 1 spiseskefuld et par gange daglig.

 

Opbevaring:

Efter åbning: 3 måneder i køleskab.

 

Ingredienser:

Aloe Vera bladgel (Aloe Vera L.)*

Natriumbenzoat

Kaliumsorbat

Citronsyre

 

* = Økologisk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Drikke Aloe Vera Naturel – 1 L”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *