Beskrivelse
Sukrin – et kaloriefrit alternativ til sukker.
> Årets Fødevare 2014! <
Sukrin er et naturligt, kaloriefrit alternativ til sukker.
- Nul kalorier
- Skader ikke tænderne
- Smager og ser ud som sukker
- Naturlig oprindelse
Sukrin er et sødestof til bordbrug på basis af erythritol. Sukrin indeholder ingen kulhydrater, der indgår i kroppens energiomsætning.
Sukrin bliver fremstillet ved en naturlig gæringsproces (fermentering), hvor man bruger druesukker som råstof. Man bruger samme metode, når man laver f.eks. vin eller ost. Erythritol findes også i naturen i bl.a. pærer, meloner og spisesvampe.
Sukrin har et lavt energiindhold (0 kcal/100 gram). Indtagelse af fødevarer, der indeholder erythritol (Sukrin) i stedet for sukker, begrænser stigningen i blodsukkerniveauet i forhold til sukkerholdige fødevarer. Indtagelse af fødevarer, der indeholder erythritol (Sukrin) i stedet for sukker, bidrager til at vedligeholde mineraliseringen af tænderne.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 0 kJ / 0 kcal
Fedt: 0 g
-heraf mættede fedtsyrer: 0 g
Kulhydrat: 100 g
-heraf sukkerarter: 0 g
Kostfibre: 0 g
Protein: 0 g
Salt: 0 g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.