Beskrivelse
Glutenfrit brødmix med havre og sesam.
Nu kan du lave et fint brød uden gluten, hvede gær og soja. Brødet får en god neutral smag og her helt uden hele frø og kerner. Vi har brugt mel af havre, sesamfrø og mandler. Dette gør, at kulhydratindholdet er 85 % lavere end i almindeligt grovbrød. Brødet er tilmed rigt på proteiner.
Brødet kan laves med vand, mælk, kvark eller et andet mejeriprodukt. Det holder sig frisk og saftigt i flere dage og egner sig godt til frysning.
Resultatet bliver et brød på ca. 600 gram – meget drøjt i brug.
Brugsanvisning og forholdsregler:
- Tænd ovnen på 175 grader.
- Bland posens indhold med 4 dl vand (kan erstattes af mælk, yoghurt, cremefraiche osv.).
- Lad dejen hvile i fem minutter og form derefter til brød eller rundstykker med våde hænder.
- Bag ca. 60 min. midt i ovnen (rundstykker: 20-25 min.).
Opbevar brødet i køle-/svaleskab.
Ingredienser:
Sesammel
Mandelmel
Havremel (glutenfri)
Æggepulver
Fiber (psyllium, ærter)
Ærteprotein
Sødestof: erythritol (sukrin)
Hævemiddel: bikarbonat, difosfat)
Mineralsalt: natriumklorid, kaliumklorid
Allergener:
Sesam
Mandel
Æg
Havre
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 576 kJ / 138 kcal
Fedt: 5,1 g
-heraf mættede fedtsyrer: 0,9 g
Kulhydrat: 3,9 g
Kostfibre: 7,5 g
Protein: 15,4 g
Salt: 1,3 g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.