Beskrivelse
Økologiske majsgryn:
Flotte, gule gryn af økologiske majs der også kaldes polenta. Tilnavnet er fra den Norditalienske ret Polenta, der er en bastant majsgrød, som spises sammen med parmesan til for eksempel kødretter. Majsgryn kan også anvendes til babygrød, almindelig bagning eller som panering til fisk. Majsgryn er 100 % fuldkorn.
Opbevaring:
Tørt og ikke for varmt.
Ingredienser:
Majsgryn*
* = Økologisk
Næringsindhold:
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):
Energi: 1460 kJ / 349 kcal
Fedt: 0,8 g
-heraf mættede fedtsyrer: 0,2 g
Kulhydrat: 74 g
-heraf sukkerarter: 1,5 g
Kostfibre: 4,8 g
Protein: 7,7 g
Salt: 0 g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.