Beskrivelse
Økologiske hirseflager kan bruges til grød, müesli, supper, hovedretter, postejer, og meget mere.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Til grød:
25 cl vand til 2 dl hirse.
Bring vandet i kog, pisk hirsen i og kog grøden over svag varme i 7 – 10 minutter.
Der kan evt. tilsættes lidt salt.
Opbevaring:
Tørt og køligt
Ingredienser:
Hirseflager*
* = Økologisk
Kan indeholde spor af:
Mandler, hasselnødder, cashewnødder, paranødder, pinjekerner, pistacienødder, valnødder.
Næringsindhold:
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):
Energi: 1485 kJ / 355 kcal
Fedt: 2,9 g
-heraf mættede fedtsyrer: 0 g
Kulhydrat: 70 g
-heraf sukkerarter: 0 g
Kostfibre: 3,2 g
Protein: 10 g
Salt: 0,01 g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.