Beskrivelse
Hel, økologisk boghvede:
Boghvede er et frø der kommer fra pileurten. Den er ofte brugt til at lave grød af, og er en god erstatning for pasta, ris og kartofler.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Der findes mennesker der kan reagere på farven i boghvede og det anbefales derfor at skylle boghveden godt før tilberedning.
Hel boghvede koges i dobbelt vand i 20 minutter.
Opbevaring:
Tørt og køligt.
Ingredienser:
Boghvede*
* = Økologisk
Næringsindhold:
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):
Energi: 1425 kJ / 336 kcal
Fedt: 1,7 g
-heraf mættede fedtsyrer: 0,7 g
Kulhydrat: 71 g
-heraf sukkerarter: 0,3 g
Kostfibre: 3,7 g
Protein: 9,8 g
Salt: 0,01 g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.