Beskrivelse
Økologiske belugalinser.
Belugalinser regnes som “toppen” af linse familien.
Belugalinser er små og sorte. De bliver ikke melede ved kogning og har en svag, nøddeagtig smag.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Kan bruges som erstatning for ris eller pasta. Er velegnet til at blande i salaten og ud over den gode smag giver de også salatskålen et eksotisk look.
Belugalinser skal ikke lægges i blød inden brug.
Vask linserne, kog dem op og lad dem simre i 20 min. hvorefter de tilsættes salt.
Opbevaring:
Tørt og køligt.
Ingredienser:
Belugalinser*
* = Økologisk
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 1146 kJ / 270 kcal
Fedt: 1,6 g
-heraf mættede fedtsyrer: 0,2 g
Kulhydrat: 41 g
-heraf sukkerarter: 1,1 g
Kostfibre: 17 g
Protein: 23 g
Salt: < 0,01 g