Beskrivelse
Arche Arame-tang er tørrede, japanske alger med en lækker, delikat og krydret aroma.
Uden alger ville der ikke være noget liv på jorden: Alger levede allerede på jorden for over 3 milliarder år siden, og berigede atmosfæren med ilt, som var grundlaget for udviklingen af andre levende ting.
Alger er lavceller, der lever mest i vandet og har langt det højeste jodindhold blandt planterne. De er derfor ideelle til at give kroppen med det krævede jod på en billig og velsmagende måde. Desuden har alger den fordel at være ekstremt rige på mineraler (calcium (10x mere end i f.eks. komælk), kalium, magnesium, jern og delvis også vitamin B12). Alger, grøntsager fra havet, spiller en stor rolle som mad for kystbefolkningen i Kina, Japan og mange Stillehavsøer.
Arame-algen er en brun alge skåret i tynde strimler med en meget mild smag, der er specielt velegnet til supper og salater eller som grøntsag.
Ingredienser:
Brune hav-alger Arame (Eisenia bicyclis)
Perfekt til madlavning med havets grøntsager.
Forberedelse:
- Rengør Arche Arame under rindende vand
- Læg i blød i koldt vand i 1 time
- Hæld vandet fra og kog i ca. 10 minutter i ferskvand
- Arche Arame er særligt lækker i supper, salater, gryder, grøntsager, hirse og risretter med deres milde, delikat-krydrede aroma.
Oprindelse:
Japan (JP)
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g): Energifordeling i varen:
Energi: 818 kJ / 202 kcal
Fedt: 1,8 g
hvoraf mættede fedtsyrer: 0,7 g
Kulhydrater: 0,5 g
hvoraf sukker: 0,2 g
Protein: 9,5 g
Salt: 3,2 g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.