Beskrivelse
Tun i økologisk olivenolie.
Tunen er fanget bæredygtigt. Fiskeriet foregår som kyst fiskeri i Atlanterhavet ud for de Kanariske øer. Dette betyder også korte transportveje og dermed mindre CO2.
Det er værd at bemærke, at fisken, også i produktionsprocessen, behandles skånsomt og på samme måde som man har gjort i mange hundrede år.
Først koges fisken med damp, hvorefter fisken pilles i hånden. Dette betyder, at der ikke anvendes nogen form for kemi til at fjerne skindet og at fiskestykkerne er pæne og store.
Dåserne er Bisphenol A / BPA fri.
Opbevaring:
Tørt og køligt. Efter åbning flyttes fisken til en anden beholder, sættes på køl og bruges inden for få dage.
Ingredienser:
Lys tun
Ekstra jomfru olivenolie*
Havsalt
* = Økologisk
Allergener:
Fisk
Kan indeholde spor af:
Krebs og bløddyr
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 786 kJ / 188 kcal
Fedt: 8,9 g
-heraf mættede fedtsyrer: 1,6 g
Kulhydrat: 2,0 g
-heraf sukkerarter: 1,0 g
Kostfibre: 1,0 g
Protein: 26 g
Salt: 0,2 g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.