Beskrivelse
Økologisk, ekstra jomfru kokosolie.
Ekstra jomfru kokosolie er koldpresset, 100 % økologisk kokosolie og uden brug af kemikalier og raffineringsprocesser. Kokosolien indeholder naturligt forekommende vitaminer og mineraler.
Ekstra jomfru kokosolie er presset af det hvide kød fra økologiskdyrkede kokosnødder.
Det hvide kød er skånsomt, mekanisk presset, så alle naturlige næringsstoffer og biologisk aktive stoffer bevares i kokosolien.
Olien er med sin unikke fedtstruktur den mest stabile af alle planteolier og dermed den optimale olie til både stegning og bagning ved høje temperaturer. Flere undersøgelser har vist, at kokosolien er den olie, som er mindst udsat for kemiske ændringer i sin struktur og den udvikler ikke transfedtsyrer.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Erstatning for smør og andre olier, som optræder ustabile ved høje temperaturer. I madlavningen både uopvarmet og opvarmet, til stegning og bagning. Evt. let smeltet og tilsat müesli, som smørelse på brødet, i frugt/milkshakes og i varme retter.
Olien er flydende ved ca. 26°C og under 24°C fast/cremet.
Opbevaring:
Lang holdbarhed, op til flere år.
Ingredienser:
Kokosolie*
* = Økologisk
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 3595 kJ / 875 kcal
Fedt: 94,2 g
-heraf mættede fedtsyrer: 92 g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.