Beskrivelse
Økologiske kikærter.
Kikærter fra Rømer som evt. kan anvendes til hummus / hommus. Hummus kan spises som tilbehør til mange retter eller bruges som dip.
Kan også spirres.
Opskrift på hommus: 4 dl. kikærter, 5 spsk. olivenolie, saft af 1 citron, 2 fed hvidløg og salt.
Kikærterne sættes i blød natten over, hvorefter de koges 1 time. Vandet hældes fra. Alle delene blendes og smages til med salt. Spises som tilbehør til mange retter eller bruges som dip.
Opbevaring:
Tørt og ikke for varmt.
Ingredienser:
Kikærter*
* = Økologisk
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 1520 kJ / 360 kcal
Energi 1581 kJ / 378 kcal
Fedt 6,0 g
-heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrat 50,7 g
-heraf sukkerarter 10,7 g
Kostfibre
Protein 20,5 g
Salt