Beskrivelse
Økologiske grødris.
Bruges til f.eks. risengrød.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Økologisk risengrød til (2-3 personer):
125 g grødris til en liter mælk. Mælken bringes i kog og risene drysses i mælken under let omrøring. Der skrues ned til svagt blus på komfuret og grøden omrøres let hvert 10. minut, så risene ikke gror fast i bunden af gryden. Til sidst smages til med lidt salt. Kogetid ca. 60 min.
Ingredienser:
Ris*
* = Økologisk
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 1464 kJ / 345 kcal
Fedt: 1,1 g
-heraf mættede fedtsyrer: 0,30 g
Kulhydrat: 77,2 g
-heraf sukkerarter: 2,5 g
Kostfibre: 0 g
Protein: 6,5 g
Salt: 0,03 g