Beskrivelse
Økologisk Genuine Tamari-sojasauce.
Den glutenfri variant af den klassiske, japanske sojasauce, der kun fremstilles af sojabønner. Smagen er aromatisk og med en fyldig kant, dog lidt blødere end Shoyu-varianten. Sojasauce anvendes som et asiatisk universalkrydderi der tilfører maden både smag og salt.
At skabe en traditionel, japansk sojasauce som Urtekram Shouyu og Genuine Tamari strækker sig over 18-24 måneder. Den fred og ro samt den naturlige gæring giver sojasaucen mulighed for at udvikle en helt særlig aromatisk, skarp og fyldig kant. Fremstillet hos en af Japans mest velansete sojasauce-producenter, hvor familien i mange generationer har beskæftiget sig med dette håndværk.
Opbevaring:
Tørt og ikke for varmt.
Ingredienser:
Vand
Sojabønner* 33 %
Havsalt
Koji (Aspergillus oryzae)
* = Økologisk
Allergener:
Soja
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 221 kJ / 52 kcal
Fedt: 1,0 g
-heraf mættede fedtsyrer: 1,0 g
Kulhydrat: 4,2 g
-heraf sukkerarter: 0,9 g
Kostfibre: 0 g
Protein: 8,3 g
Salt: 12 g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.