Beskrivelse
Kan bruges sammen med ris, grønsager i gryderetter, stegeretter osv.
Velegnet til: salater, supper, korn- grønsags- og fiske retter.
Tilberedning:
Kom tangsalaten i en si og skyl under rindende vand. Lægges i blød i vand i 5 min & koges i frisk vand i 5 min. Hæld vandet fra og lad det småkoge i friskt vand i nogle få minutter.
Ingredienser:
Økologisk, brun tang-spaghetti
Opbevares tørt og køligt.
Kan indeholde spor af krebsdyr.
Oprindelsesland/hjemsted: Tyskland.
Næringsindhold pr. 100g:
Energi 1011kJ/241kcal
Fedt 2,7g
-heraf mættede fedtsyrer 0,7g
Kulhydrater 28,5g
-heraf sukkerarter 0,0g
Protein 10,0g
Salt 9,2g
Gennemsnitligt Jod indhod ca. 20mg
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.