Beskrivelse
Velegnet til salater, supper, omeletter, sammenkogte retter og pandekager. Giver sauce, krydderi samt en fin aroma til fisk og fjerkræ.
Ingredienser:
Dulse-tang*, søsalat*, nori tang*.
* = Økologisk
Kan indeholde spor af krebsdyr.
Opbevares tørt og ikke for varmt.
Tilberedning:
Kom tangsalaten i en si og skyl under rindende vand. Lægges i blød i vand i 10 min. Hæld vandet fra og lad det småkoge i friskt vand.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 878/210kJ/kcal
Fedt 1,5g
-heraf mættede fedtsyrer 0,4g
Kulhydrater 18,1g
-heraf sukkerarter 4,9g
Protein 17,4g
Salt 4,3g
Gennemsnitlig jod indhold pr. 100 g ca. 15mg.
Oprindelsesland/hjemsted: Tyskland.
Algeart: Jodindhold pr. 100 g tørret alge
Nori: ca. 5 mg
Wakame: ca. 15 mg
Dulse: ca. 20 mg
Tangsalat: ca. 15 mg
Hijiki: ca. 50 mg
Arame: ca. 60 mg
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.