Beskrivelse
Vegansk æg-erstatning.
Stivelsescremepulver (emulgerende) – lavt proteinindhold, lav på phenylalanin og glutenfri.
Hammer Mühle æg-erstatning kan bruges, hvor man ellers ville have brugt æg.
Sammensat af rent vegetabilske ingredienser, er det velegnet hvis man har allergi over for æg eller hvis man følger den vegetariske eller endda veganske diæt.
Hammer Mühle æg-erstatning erstatter de vigtigste bagnings- og tilberedningsegenskaber for æg, men ikke smagen og næringsværdien.
Dette produkt er ikke egnet til produktion af røræg.
Brugsanvisning:
1 æg = 10 g æg-erstatningspulver med 40-50 ml vand eller væske indtil skummende.
Ingredienser:
Majsstivelse
Emulgator: mono- og diglycerider af fedtsyrer
Fortykningsmiddel: xanthangummi
Rismel
Ærteprotein
Kan indeholde spor af:
Soja, mælkeprotein/mælkekomponenter, lupin
Gennemsnitlig ernæringsinformation pr. 100 g:
Energi: 2016 kJ / 383 kcal
Fedt: 25,4g
– hvoraf mættede fedtsyrer: 25,0
Kulhydrater: 57,8g
– hvoraf sukker: <0,1
Kostfibre: 6,1
Protein: 2,0 g
Salt: 0,5
Phenylalanin: 95
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.