Beskrivelse
Agar – vegetabilsk geleringsmiddel:
Økologisk gleringsmiddel af udtræk fra alger. Bruges som gelerings- og fortykningsmiddel i fødevarer
Brugsanvisning og forholdsregler:
1 tsk. (2,5 g) rækker til ca. 750 ml væske. Koges i 2 min. under omrøring. Massen bliver fast ved afkøling.
Prøv dig altid frem.
Prøv dig altid frem.
Ingredienser:
Agar (E406)
* = Økologisk
Næringsindhold:
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g): Energifordeling i varen
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g): Energifordeling i varen
Energi 700 kJ / 175 kcal
Fedt < 0,5 g
-heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat < 0,5 g
-heraf sukkerarter < 0,5 g
Kostfibre 86 g
Protein < 0,5 g
Salt 0,5 g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.