Beskrivelse
Økologiske risottoris.
De korte, tykke Arborio-ris er hovedingrediensen i den klassiske italienske risotto. Risotto kan laves i alverdens variationer for eksempel med svampe, kylling, persille og hvidløg samt rigeligt med parmesanost. Kun fantasien sætter grænser. Arborio-ris er også velegnede som fyld i kolde salater.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Tilberedning: Lige dele vand og ris bringes i kog. Ekstra vand eller grøntsagsbouillon tilsættes gradvist efterhånden som risene absorberer væden. Kogetid ca. 20 minutter.
Opbevaring:
Tørt og ikke for varmt.
Ingredienser:
Arborio ris*
* = Økologisk
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 1469 kJ / 346 kcal
Fedt: 0,9 g
-heraf mættede fedtsyrer: 0,2 g
Kulhydrat: 78 g
-heraf sukkerarter: 0,2 g
Kostfibre: 1,0 g
Protein: 6,2 g
Salt: 0 g