Biorto Magnesium Citrat Vitality (90 kps.)

  • 90 kapsler

119,95 kr. 95,96 kr.

Biorto Magnesium Citrat Vitality (90 kps.)

119,95 kr. 95,96 kr.

  • 90 kapsler

Hurtig levering

1-3 hverdage med GLS.

Sikker betaling

Betal sikkert med betalingskort.

Udvalgte produkter

Vi står inde for vores produkter.

Kundeservice

Har du spørgsmål, så kontakt os.

Hurtig levering

Sikker betaling

Udvalgte produkter

Service

Beskrivelse

Manglende energi og overskud? Så skal du prøve Biorto Magnesium Citrat Vitality

De fleste kender til perioder med spidsbelastning, øget travlhed og et generelt behov for at skulle præstere sit bedste. Ud over individuelle kompetencer kræver det energi – både fysisk og mentalt! Vil du gøre noget godt for dig selv og for din energikonto, kan du med fordel supplere din daglige kost med Biortos kosttilskud Biorto Magnesium Citrat Vitality. Biorto Magnesium Citrat Vitality bidrager med sit indhold af magnesium til en normal muskel- og psykologisk funktion. Derudover bidrager magnesium til at mindske træthed og udmattelse, som vi alle kan opleve i forbindelse med en hektisk hverdag.

Når energien udebliver kan det gå det ud over dit mentale overskud. Det kan derfor være et tegn på, at din krop mangler magnesium, hvis dit overskud er dalende. Magnesium er et af de vigtige mineraler, vi dagligt skal have igennem vores kost for at vedligeholde både vores musklers og vores psykes normale funktion. Mineralet findes naturligt i blandt andet grønsager, mælk og kornprodukter. Hvis du lever laktosefrit eller vegansk, skal du derfor være ekstra opmærksom på, at få den mængde magnesium, som din krop har brug for. Det kan i den forbindelse være en fordel for dig at supplere din kost med Biorto Magnesium Citrat Vitality for på den måde at være sikker på, at du får den mængde magnesium, som din krop har brug for, når den skal kunne yde optimalt.

Biorto – kosttilskud med gode og solide ingredienser

Biorto Magnesium Citrat Vitality er et kosttilskud for alle – også vegetarer og veganere. Kosttilskuddet er vegan mærket, hvilket betyder, at det er helt frit for animalske indholdsstoffer. Du kan derfor både som vegetar og veganer uden problemer tage et tilskud af Biorto Magnesium Citrat Vitality for at reducere din træthed og udmattelse.

Anvendelse

Den anbefalede daglige dosis er 2 kapsler Biorto Magnesium Citrat Vitality.
En dagsdosis bestående af 2 kapsler indeholder 225 mg magnesium.

 

Ingredienser

Indhold: 90 kps.

Ingredienser:

Magnesiumcitrat (magnesiumsalte af citronsyre)
Magnesiumoxid
Hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk kapsel)
Tapiokastivelse
Overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer).

Næringsindhold pr. dagsdosis (2 kapsler):
Magnesium 225 mg 60% RI

RI = referenceindtag

 

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

 

Biorto er tilskud med mening. Den komplette serie af vitaminer og mineraler er med solide indholdsstoffer, der virker, i vegetabilske kapsler, og er fri for hjælpe- og tilsætningsstoffer.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Biorto Magnesium Citrat Vitality (90 kps.)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *