Beskrivelse
Økologiske loppefrøskaller:
Loppefrøskaller kaldes også Psyllium-frøskaller og kommer fra planten Plantago Ovata Forsk.
De små tørrede skaller er naturligt glutenfri og har et højt indhold af fibre. Det gør dem specielt velegnede til glutenfri bagning. Det høje fiberindhold er med til at øge brødets struktur og samtidig giver det brødet en bedre konsistens.
Frøskallerne kan også indtages ved at røre dem op i vand, juice eller smoothies. Anvend f.eks. 1-2 tsk. loppefrøskaller oprøret i 2-5 dl væske. Drikkes straks efter oprøringen og dernæst drikkes et glas vand. – Det er desuden vigtigt, at du husker at drikke meget vand i løbet af dagen, når du indtager loppefrøskaller, for at undgå forstoppelse.
Opbevaring:
Tørt og ikke for varmt.
Ingredienser:
Tørrede psyllium-frøskaller* (Plantago ovata Forsk.)
* = Økologisk
Næringsindhold:
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):
Energi: 776 kJ / 185 kcal
Fedt: 0,2 g
-heraf mættede fedtsyrer: 0,1 g
Kulhydrat: 2,5 g
-heraf sukkerarter: 0 g
Kostfibre: 87,8 g
Protein: 1,4 g
Salt: 0,3 g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.