Beskrivelse
Økologisk kokosolie.
Kokosolien er den optimale madolie med neutral smag og duft.
Olien fremstilles af friske, økologiske kokosnødder som tørres under kontrollerede forhold inden olien presses. Derefter raffineres olien i en skånsom proces hvor der ikke anvendes kemiske opløsningsmidler, men udelukkende vanddamp, citronsyre og kiselgur. Resultatet er en olie med intakte fedtsyrer, som tåler høje temperaturer og er uden smag og duft af kokos. Kokosolien egner sig derfor fortrinligt til stegning og anden madlavning.
Kokosolien har et højt indhold af den mellemlange fedtsyre, laurinsyre og af den korte fedtsyre, caprylsyre.
Kokosolien anbefales til stegning, bagning og anden madlavning.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Velegnet til stegning ved høje temperaturer da olien tåler opvarmning op til 235 °C.
Opbevaring:
Olien kan opbevares ved stuetemperatur. Den bliver flydende ved 24 °C.
Ingredienser:
Kokosolie*
* = Økologisk
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 3700 kJ / 900 kcal
Fedt: 100 g
-heraf mættede fedtsyrer: 92 g
Kulhydrat: 0 g
-heraf sukkerarter: 0 g
Protein: 0 g
Salt: 0 g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.