Beskrivelse
Brødmix med chiafrø og hampeprotein.
Nu kan du lave et glutenfrit brød uden æg med kun 1,5 gram kulhydrat pr. skive.
Med dette brødmix – som er rig på fiber og protein, og desuden indeholder omega-3-fedtsyrer og calcium fra chiafrøet, samt komplet og letoptageligt protein fra hampefrø – er det let som en leg.
Smagen er så tæt på almindeligt lækkert grovbrød, at det næsten er for godt til at være sandt.
Brødet holder sig frisk og saftigt i flere dage og egner sig til nedfrysning. Skær brødet ud, før du fryser det, så kan du nemt optø de enkelte skiver på brødristeren, når du har lyst til en mad.
Ingredienser:
Sukkerroefibre
Cikoriefiber
Psyllium loppefrøskaller
Ærtefibre
Majsstivelse, resistent stivelse
Solsikkefrø*
Sesamfrø*
Hørfrø
Ærteprotein
Hampeprotein
Erythritol
Chiamel
Kaliumbikarbonat
Glucono-delta-lacton
Kaliumklorid
Natriumklorid
* = Økologisk
Allergener:
Sesam
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 682 kJ / 164 kcal
Fedt: 8,9 g
-heraf mættede fedtsyrer: 0,7 g
Kulhydrat: 3,5 g
-heraf sukkerarter: 0,6 g
Kostfibre: 18,2 g
Protein: 9,3 g
Salt: 0,4 g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.