Beskrivelse
Til salatter, supper, korn-, grønsags- og fiskeretter.
Tilberedning:
Kom tangsalaten i en si og skyl under rindende vand. Lægges i blød i vand i 5 min & koges i frisk vand i 5 min. Hæld vandet fra og lad det småkoge i friskt vand i nogle få minutter.
Ingredienser:
Økologiske dulse-tang*, tørret ved lav temperatur.
* = Økologisk
Kan indeholde spor af krebsdyr.
Opbevares tørt og ikke for varmt.
Oprindelsesland/hjemsted: Tyskland
Næringsindhold pr. 100g
Energi 703 kJ/168 kcal
Fedt 1,4g
-heraf mættede fedtsyrer 0,3g
Kulhydrater 21,8g
-heraf sukkerarter 0,0g
Protein 17,2g
Salt 3,9g
Jod – gennemsnitligt jod indhold. 10mg
DK-ØKO-100
Fransk jordbrug.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.