Caviar Lotion Ginkgo Biloba Naturfarm

175,00DKK
Modelnr: 1

Caviar + økologisk Ginkgo biloba Skin Food Hydro Bodylotion
Tilføre huden Fugtighed samt anti stress og afslappende funktion. Den beskytter også mod frie radikaler og har en omgående mærkbar effekt og følelse af velvære
Sådan virker Caviar + økologisk Ginko biloba Skin Food Hydro Body Lotion

De aktive stoffer fra caviar er rige på proteiner og vitaminer A, D, E, C og samtlige B-Vitaminer samt den økologiske Ginkgo biloba - som fungere som anti oxidant - fornyer huden og beskytter den overfor oxydative agenter.

Indholdet af arktisk rod gør, at huden føles mere afslappet og giver huden et sundere udseende. I stedet for tilsætning af almindeligt vand, er der anvendt økologisk Aloe Vera. Det høje indhold af C-vitamin i økologisk Aloe Vera plejer irriteret og stresset hud. Endvidere er anvendt en plante fra Peru - Ceesval Pinia Spinosa - som ud over omgående at tilførere huden fugt også har den engenskab, at den holder på fugtigheden længere end mange andre kendte planter. Testresultat viser et øget fugtindhold efter tyve dage på hele 12,5%. Ud over ovennævnte indeholder Caviar + økologisk Ginkgo biloba Skin Food Hydro Body Lotion andre gavnlige stoffer.

Indhold: 250 ml
Status: På lager

 

Pris: 175,00