AVIVIR Aloe Vera Sun Lotion SpF 15

135,00DKK
Modelnr: 1

AVIVIR ALOE VERA SUN LOTION SPF 15 – Mellem solbeskyttelse70% ØKOLOGISK ALOE VERA

Uden parabener - Uden parfume - Uden farve - Uden alcohol - Uden mineralolie = AVIVIR

 

Vandafvisende solprodukt til både børn og voksne, også lysfølsom hud!

Alle råvarer i AVIVIR Aloe Vera Sun Lotions lever op til de nyeste standarter for solbeskyttelse. Solcremen indeholder kun organiske solfiltre, vegetabilske olier, E-vitamin, og har tillige et unikt højt indhold af økologisk Aloe vera (Activ Aloe®), som styrker hudens eget forsvar og genopbygning. Denne sammensætning giver både beskyttelse mod solens UVA og UVB stråle, og mindsker risikoen for skader senere i livet. Nyd solen på den optimale beskyttende måde. Bliv solbrun - ikke solbrændt med gennemtænkte plejende vandafvisende AVIVIR solprodukter.

 

Soleksem? 

Vi ved allerede gennem mange år på markedet i ind- og udland via testimonials samt forhandlernes og forbrugernes positive udsagn, at AVIVIR solprodukter forebygger soleksem, og passer på din hud.

 

Hører du til dem, der ikke kan nyde solen i hverken mildere og kraftigere grad, hjemme og i udlandet, er løsningen sandsynligvis AVIVIR Sun Lotions med sit høje indhold af Activ Aloe.

 

Generelle Solråd: 

Sun Lotion giver ikke 100 % beskyttelse. Den bedste beskyttelse opnås ved at opholde sig i skyggen eller at have tøj på. Sun Lotion bør påsmøres før ophold i solen og i rigelige mængder (en håndfuld til hele kroppen). Husk at gentage påsmøring jævnligt og især efter badning eller brug af håndklæde. Undgå for lang tid i solen selvom du har beskyttelse på.

 

PLETTER: For at undgå pletter på tøjet, er det en god ide, at lade Sun Lotion tørre ind i huden, før tøjet tages på. Kommer der alligevel ved et uheld pletter på tøjet, kan de fjernes ved at komme opvaskemiddel (uden farve) på, og lade tøjet ligge i en lufttæt pose natten over. Herefter vaskes tøjet på normal vis.

HUSK at AVIVIR Aloe Vera Sun  Lotion:

Er Svanemærket

Har et højt indhold af økologisk Aloe Vera (70 % Activ Aloe®)

Er fremstillet med respekt for både mennesker og natur

Er biologisk let nedbrydelig og omsluttes af en miljøvenlig emballage

Er et sikkert valg til de kvalitets- og miljøbevidste

  

INGREDIENSER (INCI)

FUNKTION

Aloe Barbadensis Leaf Extract

Aloe Vera benævnes Aloe Barbadensis i kropsplejeprodukterne. Det er den flydende, rene Aloe Vera (Activ Aloe® gel med højt indhold af acemannan), der er fremstillet fra gelen i det indre af Aloe Vera plantens sunde blade. Aloe Vera planterne er dyrket økologisk. Activ Aloe® gel har særdeles gode hudplejende egenskaber. Den hjælper med at genopbygge hudens celler, øger blodgennemstrømningen, tilfører huden fugt. Aloe Vera med højt indhold af acemannan kan reducere oxidativ stress, og er fantastisk til at forebygge degenerering af huden.

C12-15 Alkyl Benzoate

En meget tynd olie som udvindes af vegetabilsk palmeolie. Olien er meget mild og hudvenlig, og den giver en dejlig fornemmelse på huden.

Ethylhexyl Triazone

Olieopløseligt organisk UVB filter. Produktet øger desuden vandfastheden i produktet og booster de andre filtre.

Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate

Olieopløseligt organisk UVA-UVB filter med meget høj UVA beskyttelse. Solfilteret modvirker aldersforandringer i huden og neutraliserer desuden de frie radikaler.

Glyceryl Stearate Citrate

Non-ethoxyleret, plantebaseret emulgator.

Glycerin

Vegetabilsk fugtighedsgiver udvundet af Kokos- og/eller Palmekerneolie. Glycerin giver en optimal befugtning af huden ved både at tilføre og binde fugten. Virker også blødgørende.

Ceteareth-20

Emulgator af vegetabilsk oprindelse udvundet af kokos/palmekerneolier. Stoffet giver særdeles stabile emulsioner. En emulgator er et stof, der gør det muligt at blande vand med olie. En emulsion er en stabil blanding af vand og olie.

Tocopheryl Acetate

Vitamin E derivat der neutraliserer de frie radikaler. E-vitamin er stort set er lugtfrit. Det anvendes pga. sine antioxidante egenskaber.

Aqua

Er INCI-deklarationens ord for vand.

Ceteareth-12

Emulgator af vegetabilsk oprindelse udvundet af kokos/palmekerneolier. Stoffet giver særdeles stabile emulsioner. En emulgator er et stof, der gør det muligt at blande vand med olie. En emulsion er en stabil blanding af vand og olie.

Cetearyl Alcohol

En plantebaseret, blødgørende konsistensgiver, der giver krop til emulsioner.

Cetyl Palmitate

En del af emulgeringssystemet.

Carbomer

Er et fortyknings- og stabiliseringsmiddel. Stoffet giver kropsplejeprodukter en ensartet konsistens selv ved store temperatursvingninger. Carbomer minimerer "hvidte-fænomenet", som kan fremkomme ved påsmøring af cremer.

Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

Er en emulgator, som fortrinsvis anvendes i vandfaste solbeskyttelsesprodukter. En emulgator er et stof, der gør det muligt at lave en stabil blanding af vand og olie.

Sodium Hydroxide

pH reguleringsmiddel. Kaldes også natriumhydroxid.

Phenoxyethanol

Konserveringsmiddel.

Benzoic Acid

Indgår i et mildt konserveringsmiddel der består af: Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid og Benzoic Acid.

Dehydroacetic Acid

Indgår i et mildt konserveringsmiddel der består af: Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid og Benzoic Acid.

 

http://www.aloevera.dk/setup/1x1.gif

http://www.aloevera.dk/setup/1x1.gif

Indhold: 150 ml
Status: På lager
Varedeklaration: Aloe Barbadensis, Caprylic/Capric Triglycerid, Isoamyl p-Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Peg-6 Stearate, Ceteth-20, Glyceryl Stearate, Steareth-20, Butyrospermum Parkii, Sodium Hydroxide, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate, Crosspolymer, Arachis Hypogaea, Daucus Carota, Isopropyl Myristate, Tocopherol, Sodium Sulfite, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

 

Pris: 135,00