AVIVIR Aloe Vera Shampoo

65,00DKK
Modelnr: 1

AVIVIR ALOE VERA SHAMPOO50% ØKOLOGISK ALOE VERA

Uden parabener - Uden parfume - Uden farve - Uden mineralolie = AVIVIR

 

Aloe Vera Shampoo - uden parfume - er en usædvanlig mild og skånsom shampoo baseret på meget milde vaskeaktive stoffer, der skånsomt rengører håret uden at udtørre (affedte). De vaskeaktive stoffer er desuden fuldstændigt biologisk nedbrydelige. Activ Aloe® styrker, intensiverer fugttilførslen og modvirker udtørring og irritation. Hår og hovedbund bliver stærkere og sundere. Aloe Vera Shampoo indeholder et cellulosederivat udvundet af bomuldsplanten, som blødgører håret således, at både vådt og tørt hår er let at rede ud. Det virker desuden antistatisk - dvs. det modvirker statisk elektricitet og samler splittede hårender. Efter hårvask med Aloe Vera Shampoo er det, for de fleste, ikke nødvendigt at bruge balsam.

 

Aloe Vera Shampoo kan anvendes til alle typer hår.

 

HUSK at AVIVIR Aloe Vera Shampoo:

Har et højt indhold af økologisk Aloe Vera (50 % Activ Aloe®)

Er fremstillet med respekt for både mennesker og natur

Er biologisk let nedbrydelig og omsluttes af en miljøvenlig emballage

Er et sikkert valg til de kvalitets- og miljøbevidste

  

INGREDIENSER (INCI)

FUNKTION

Aloe Barbadensis Leaf Extract

Aloe Vera benævnes Aloe Barbadensis i kropsplejeprodukterne. Det er den flydende, rene Aloe Vera (Activ Aloe® gel med højt indhold af acemannan), der er fremstillet fra gelen i det indre af Aloe Vera plantens sunde blade. Aloe Vera planterne er dyrket økologisk. Activ Aloe® gel har særdeles gode hudplejende egenskaber. Den hjælper med at genopbygge hudens celler, øger blodgennemstrømningen, tilfører huden fugt. Aloe Vera med højt indhold af acemannan kan reducere oxidativ stress, og er fantastisk til at forebygge degenerering af huden.

Sodium Laureth Sulfate

Udvindes af kokos/palmekerneolie. Stoffet er den mest anvendte vaskeaktive substans i verden på grund af dets relative mildhed og gode skum egenskaber.

MEA-Lauryl Sulfate

Udvindes af kokos/ palmekerneolie. Stoffet anvendes for at forøge skumvolumen.

Aqua

Er INCI-deklarationens ord for vand.

Cocamido Propylbetain

Et meget hudvenligt skumstof udvundet af kokosolie. Cocamido Propyl Betain giver et godt skum, og nedsætter markant irritationspotentialet fra de andre vaskeaktive stoffer.

Cocamide DEA

Er et fortykningsmiddel udvundet af kokosolie. Stoffet stabiliserer tillige skummet i shampooen.

PEG-120 Methyl Glucose Dioleate

Dette fortykningsmiddel er baseret på glukose (druesukker) og er derfor meget mildt. Stoffet bruges i vid udstrækning i babyshampooer og kropsplejeprodukter til ansigtet og til sart hud.

Polyquaternium-10

Det er en cellulose udvundet af bomuldsfrø. Stoffet anvendes primært på grund af sin blødgørende effekt. Det modvirker statisk elektricitet, samler splittede hårender og gør håret lettere at sætte. Det er det suverænt mest anvendte konditioneringsmiddel.

Phenoxyethanol

Konserveringsmiddel.

Sodium Benzoate

Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Sodium benzoate (kosmetik) og Natriumbenzoat (kosttilskud).

Potassium Sorbate

Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Potassium Sorbate (kosmetik) og Kaliumsorbat (kosttilskud).

Sodium Sulfite

Substans der modvirker oxidation i produktet. Et konserveringsmiddel, der anvendes antioxidant.

Citric Acid

Naturlig citronsyre der regulerer pH værdien. Stoffet benævnes forskelligt: Citric Acid (kosmetik) og Citronsyre (kosttilskud).

Sodium Chloride

Kaldes også natriumklorid og er det samme som almindeligt kogsalt. Stabiliserer og fortykker vandfasen.

 

http://www.aloevera.dk/setup/1x1.gif

http://www.aloevera.dk/setup/1x1.gif

Indhold: 300 mL

Pris: 65,00