AVIVIR Aloe Vera Men's Shaving Foam

70,00DKK
Modelnr: 1

AVIVIR ALOE VERA MEN'S SHAVING FOAM70% ØKOLOGISK ALOE VERA

Uden parabener - Uden parfume - Uden sprit - Uden drivgasser
Uden farve - Uden mineralolie = AVIVIR

 

AVIVIR Aloe Vera Mens Shaving Foam er den eneste barberskum reparerer huden og modvirker røde knopper og irritation allerede mens du skraber. Glycerin lader skraberen glide let hen over huden så skader minimeres, samtidig med at 70% *Activ Aloe® blødgør, beroliger og reparerer din hud. 

 

* Vi anvender altid kun Activ Aloe®, Aloe Vera, som har et dokumenteret indhold på mere end 10% af de, for virkningen så vigtige polysaccharider (dette tjekkes i hvert batch). 

 

Aloe Vera er en følsom ingrediens og skal behandles med omtanke for at bevare den fantastiske effekt. 

 

Aloe Vera er meget forskelligt, lige som f.eks. vin. Kvaliteten afhænger af mange forskellige faktorer...i alle led sikrer vi at virkningen ikke går tabt.

 

HUSK at AVIVIR Aloe Vera Men's Shaving Foam:

Har et højt indhold af økologisk Aloe Vera (70 % Activ Aloe®)

Er fremstillet med respekt for både mennesker og natur

Er biologisk let nedbrydelig og omsluttes af en miljøvenlig emballage

Er et sikkert valg til de kvalitets- og miljøbevidste

  

INGREDIENSER (INCI)

FUNKTION

Aloe Barbadensis Leaf Extract

Aloe Vera benævnes Aloe Barbadensis i kropsplejeprodukterne. Det er den flydende, rene Aloe Vera (Activ Aloe® gel med højt indhold af acemannan), der er fremstillet fra gelen i det indre af Aloe Vera plantens sunde blade. Aloe Vera planterne er dyrket økologisk. Activ Aloe® gel har særdeles gode hudplejende egenskaber. Den hjælper med at genopbygge hudens celler, øger blodgennemstrømningen, tilfører huden fugt. Aloe Vera med højt indhold af acemannan kan reducere oxidativ stress, og er fantastisk til at forebygge degenerering af huden.

Glycerin

Vegetabilsk fugtighedsgiver udvundet af Kokos- og/eller Palmekerneolie. Glycerin giver en optimal befugtning af huden ved både at tilføre og binde fugten. Virker også blødgørende.

Cocamido Propylbetain

Et meget hudvenligt skumstof udvundet af kokosolie. Cocamido Propyl Betain giver et godt skum, og nedsætter markant irritationspotentialet fra de andre vaskeaktive stoffer.

PEG-7 Glyceryl Cocoate

Et vandopløseligt tilbagefedtningsmiddel udvundet af kokosolie. Det tilbagefører ren kokosolie til huden og modvirker derfor udtørring. Desuden letter det afskylningen af snavs og skum.

Sodium Laureth Sulfate

Udvindes af kokos/palmekerneolie. Stoffet er den mest anvendte vaskeaktive substans i verden på grund af dets relative mildhed og gode skum egenskaber.

Disodium Laureth Sulfosuccinate

Er et meget mildt og hudvenligt skumstof, der markant nedsætter irritationspotentialet fra de andre vaskeaktive stoffer.

PEG-14M

Nedsætter friktionen ved shaving, således at skæret ”glider” hen over huden og giver en tættere barbering.

Xanthan Gum

Naturlig og biologisk nedbrydeligt fortykningsmiddel og konsistensgiver som er fremstillet ved en naturlig gæring af Majs med Xanthomonas campestris.

Sodium Benzoate

Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Sodium benzoate (kosmetik) og Natriumbenzoat (kosttilskud).

Potassium Sorbate

Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Potassium Sorbate (kosmetik) og Kaliumsorbat (kosttilskud).

Sodium Sulfite

Substans der modvirker oxidation i produktet. Et konserveringsmiddel, der anvendes antioxidant.

Citric Acid

Naturlig citronsyre der regulerer pH værdien. Stoffet benævnes forskelligt: Citric Acid (kosmetik) og Citronsyre (kosttilskud).

 

http://www.aloevera.dk/setup/1x1.gif

http://www.aloevera.dk/setup/1x1.gif

Indhold: 150 ml
Status: På lager

 

Pris: 70,00