AVIVIR Aloe Vera Hand Cream

69,00DKK
Modelnr: 1

AVIVIR ALOE VERA HAND CREME70% ØKOLOGISK ALOE VERA

Uden parabener - Uden parfume - Uden farve - Uden mineralolie = AVIVIR

Hand Creme fra Aloe Vera Group ApS er en lækker og plejende håndcreme. Med sit høje indhold af økologisk dyrket Aloe Vera styrker cremen hudens forsvar, intensiverer fugttilførslen, beskytter og genopbygger på én og samme tid. Det er den ideelle håndcreme til hænder og neglebånd, der trænger til ekstra pleje. Tryk lidt creme ud i hånden, og massér det ind i hænder og neglebånd. Cremen vækker øjeblikkelig begejstring, fordi den er let, lækker, og hurtigt trænger ind i huden. Tørre og triste hænder bliver med denne håndcreme bløde og præsentable til enhver lejlighed. 

 

Hand Creme giver din hud alt, hvad den har brug for til selvreparation og genopbygning. Hand Creme indeholder 70 % økologisk dyrket Activ Aloe®, vitamin B5, E-vitamin, aminosyrer og nærende fedtsyrer fra palmekerneolie. En unik formel som holder på hudens fugt, og samtidig tillader huden at ånde. 

 

En lille og let sag til lige til tasken.

 

HUSK at AVIVIR Aloe Vera Hand Creme:

Er Svanemærket

Har et højt indhold af økologisk Aloe Vera (70 % Activ Aloe®)

Er fremstillet med respekt for både mennesker og natur

Er biologisk let nedbrydelig og omsluttes af en miljøvenlig emballage

Er et sikkert valg til de kvalitets- og miljøbevidste

  

INGREDIENSER (INCI)

FUNKTION

Aloe Barbadensis Leaf Extract

Aloe Vera benævnes Aloe Barbadensis i kropsplejeprodukterne. Det er den flydende, rene Aloe Vera (Activ Aloe® gel med højt indhold af acemannan), der er fremstillet fra gelen i det indre af Aloe Vera plantens sunde blade. Aloe Vera planterne er dyrket økologisk. Activ Aloe® gel har særdeles gode hudplejende egenskaber. Den hjælper med at genopbygge hudens celler, øger blodgennemstrømningen, tilfører huden fugt. Aloe Vera med højt indhold af acemannan kan reducere oxidativ stress, og er fantastisk til at forebygge degenerering af huden.

Octyldodecyl Myristate

En ekstrem tynd non-comedogen vegetabilsk olie, som ikke tilstopper porerne. Olien beskytter huden og efterlader den silkeblød.

Glyceryl Dibehenate

Vegetabilsk konsistensgiver baseret på nærende fedtsyrer fra Palmekerneolie.

Tribehenin

Vegetabilsk konsistensgiver baseret på nærende fedtsyrer fra Palmekerneolie.

Glyceryl Behenate

Vegetabilsk konsistensgiver baseret på nærende fedtsyrer fra Palmekerneolie.

Glyceryl Stearate Citrate

Non-ethoxyleret, plantebaseret emulgator.

Cetearyl Alcohol

En plantebaseret, blødgørende konsistensgiver, der giver krop til emulsioner.

Stearic Acid

Beskyttende konsistensgiver baseret på Palmekerneolie.

Sodium Lauroyl Glutamate

Non-ethoxyleret vegetabilsk emulgator med regulerende egenskaber.

Glycerin

Vegetabilsk fugtighedsgiver udvundet af Kokos- og/eller Palmekerneolie. Glycerin giver en optimal befugtning af huden ved både at tilføre og binde fugten. Virker også blødgørende.

Sodium PCA

Fugtighedsbevarende aminosyrekomplex, udvundet af vegetabilske råstoffer. Anvendes fordi den effektivt øger optagelsen af fugt i huden.

Xanthan Gum

Naturlig og biologisk nedbrydeligt fortykningsmiddel og konsistensgiver som er fremstillet ved en naturlig gæring af Majs med Xanthomonas campestris.

Tocopheryl Acetate

Vitamin E derivat der neutraliserer de frie radikaler. E-vitamin er stort set er lugtfrit. Det anvendes pga. sine antioxidante egenskaber.

Glyceryl Caprylate

Nærende Kokosolie derivat med antimikrobielle egenskaber.

Sodium Benzoate

Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Sodium benzoate (kosmetik) og Natriumbenzoat (kosttilskud).

Potassium Sorbate

Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Potassium Sorbate (kosmetik) og Kaliumsorbat (kosttilskud).

Citric Acid

Naturlig citronsyre der regulerer pH værdien. Stoffet benævnes forskelligt: Citric Acid (kosmetik) og Citronsyre (kosttilskud).

 

http://www.aloevera.dk/setup/1x1.gif

 

Pris: 69,00