AVIVIR Aloe Vera Deo Naturel

79,00DKK
Modelnr: 1

AVIVIR ALOE VERA DEO83% ØKOLOGISK ALOE VERA

Uden parabener - Uden parfume - Uden farve - Uden mineralolie = AVIVIR

 

Alun indgår i Deo Naturel med 7%, hvilket giver 0,399% aluminium, som er langt under de strenge franske krav på 0,6%

 

AVIVIR Aloe Vera Deo Naturel er den perfekte deodorant til kvinder og mænd, som foretrækker en ren og naturlig deodorant uden parfume og andre overflødige tilsætningsstoffer. Det naturlige mineral Alun virker antiperspirant og antibakterielt. Et højt indhold af økologisk Aloe Vera giver, sammen med aminosyrer og økologisk glycerin, effektiv pleje og beskyttelse til huden. Vitamin B3 understøtter Aloe vera i genopbygningen af huden. Det er en sensationel kombination, fordi deodoranten på én og samme tid forebygger svedlugt og samtidig giver pleje til sart hud under armene, som især kan opstå efter barbering.

 

AVIVIR Aloe Vera Deo Naturel er velegnet til alle hudtyper.

 

Anvendelse: Kom AVIVIR Aloe Vera Deo Naturel på ren og tør hud. Deodoranten virker fugtig til at begynde med, men tørrer hurtigt ind. Lad huden tørre inden du tager tøj på. Det giver en sikker og behagelig fornemmelse, som holder dagen lang. AVIVIR Aloe Vera Deo Naturel er i en praktisk roll-on tube, som står på hætten, så den altid er klar til brug.

 

Vidste du at…

Sved som udgangspunkt ikke lugter. Den ubehagelige svedlugt opstår først i det øjeblik, hvor sveden kommer i kontakt med huden. Døjer du med svedlugt, kan det være en god ide at fjerne hår under armene med AVIVIR Aloe Vera Woman’s Shave før du anvender AVIVIR Aloe Vera Deo Naturel. Det vil hæmme udviklingen af bakterier og dermed lugten.

 

HUSK at AVIVIR Aloe Vera Deo:

Er Svanemærket

Har et højt indhold af økologisk Aloe Vera (83 % Activ Aloe®)

Er fremstillet med respekt for både mennesker og natur

Er biologisk let nedbrydelig og omsluttes af en miljøvenlig emballage

Er et sikkert valg til de kvalitets- og miljøbevidste

  

INGREDIENSER (INCI)

FUNKTION

Aloe Barbadensis Leaf Extract

Aloe Vera benævnes Aloe Barbadensis i kropsplejeprodukterne. Det er den flydende, rene Aloe Vera (Activ Aloe® gel med højt indhold af acemannan), der er fremstillet fra gelen i det indre af Aloe Vera plantens sunde blade. Aloe Vera planterne er dyrket økologisk. Activ Aloe® gel har særdeles gode hudplejende egenskaber. Den hjælper med at genopbygge hudens celler, øger blodgennemstrømningen, tilfører huden fugt. Aloe Vera med højt indhold af acemannan kan reducere oxidativ stress, og er fantastisk til at forebygge degenerering af huden.

Potassium Alum

Et naturligt og vandopløseligt krystalliseret mineral med gode anti-bakterielle og anti-perspirante egenskaber, som tillader huden at ånde.

Glycerin

Vegetabilsk fugtighedsgiver udvundet af Kokos- og/eller Palmekerneolie. Glycerin giver en optimal befugtning af huden ved både at tilføre og binde fugten. Virker også blødgørende.

Niacinamide

Vitamin B3, udvundet af vegetabilske råstoffer, virker beroligende, og har en understøttende virkning på Aloe vera, som genopbygger huden efter barbering.

Sodium PCA

Fugtighedsbevarende aminosyrekomplex, udvundet af vegetabilske råstoffer. Anvendes fordi den effektivt øger optagelsen af fugt i huden.

Aqua

Er INCI-deklarationens ord for vand.

Xanthan Gum

Naturlig og biologisk nedbrydeligt fortykningsmiddel og konsistensgiver som er fremstillet ved en naturlig gæring af Majs med Xanthomonas campestris.

Sodium Hydroxide

pH reguleringsmiddel. Kaldes også natriumhydroxid.

Sodium Benzoate

Stoffet benævnes forskelligt: Sodium benzoate (kosmetik) og Natriumbenzoat (kosttilskud). Stoffet anvendes til konservering. Det kendes af de fleste under navnet "Atamon".

Potassium Sorbate

Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Potassium Sorbate (kosmetik) og Kaliumsorbat (kosttilskud).

Citric Acid

Naturlig citronsyre der regulerer pH værdien. Stoffet benævnes forskelligt: Citric Acid (kosmetik) og Citronsyre (kosttilskud).

 

 

Indhold: 50 ml
Status: På lager
Varedeklaration: Aloe Barbadensis (Aloe vera gel), Glycerin, Potassium Alum, Xanthan Gum, Sodium PCA, Niacinamide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Sulfite, Citric Acid.

 

Pris: 79,00