AVIVIR Aloe Vera Creme 80%

115,00DKK
Modelnr: 1

80% ØKOLOGISK ALOE VERA

Uden parabener - Uden parfume - Uden farve - Uden mineralolie = AVIVIR

 

Ren velvære med ren samvittighed

Det højere indhold af canola olie (i forhold til Lotion) gør cremen mere egnet til tør og sensibel hud, idet olierne på naturlig måde understøtter og supplerer hudens fedtproduktion samtidig med, at den tilfører huden de vitale stoffer fra Activ Aloe®.

 

Den reparerer efter påvirkning fra vind og vejr og gør din hud sund og lækker - den mest effektive hudpleje til hele kroppen. Det høje indhold af Activ Aloe® (90%) styrker hudens forsvar, intensiverer fugttilførslen, beskytter og genopbygger.

Også for børn.

 

HUSK at AVIVIR Aloe Vera Creme:

Er Svanemærket

Har et højt indhold af økologisk Aloe Vera (80 % Activ Aloe®)

Er fremstillet med respekt for både mennesker og natur

Er biologisk let nedbrydelig og omsluttes af en miljøvenlig emballage

Er et sikkert valg til de kvalitets- og miljøbevidste

  

INGREDIENSER (INCI)

FUNKTION

Aloe Barbadensis Leaf Extract

Aloe Vera benævnes Aloe Barbadensis i kropsplejeprodukterne. Det er den flydende, rene Aloe Vera (Activ Aloe® gel med højt indhold af acemannan), der er fremstillet fra gelen i det indre af Aloe Vera plantens sunde blade. Aloe Vera planterne er dyrket økologisk. Activ Aloe® gel har særdeles gode hudplejende egenskaber. Den hjælper med at genopbygge hudens celler, øger blodgennemstrømningen, tilfører huden fugt. Aloe Vera med højt indhold af acemannan kan reducere oxidativ stress, og er fantastisk til at forebygge degenerering af huden.

Canola

Meget stabil olie udvundet af rapsfrø, rig på umættede fedtsyrer.

Butyrospermum Parkii (Shea Butter)

Shea Butter er koldpresset, forædlet og lugtsvag vegetabilsk fedt, som er rig på umættede fedtsyrer. Det udvindes fra sheanødder ved hjælp af en speciel teknik. Sheabutter har særdeles hudvenlige egenskaber, hvoraf blødgøring og regenerering er de vigtigste. Det har desuden en beskyttende virkning, fordi en stor del af fedtstoffet er uforsæbbart - dvs. at de gavnlige fedtstoffer ikke fjernes fra huden, når man vasker sig. I solcremer virker Shea Butter beskyttende og blødgørende på huden, og er samtidig med til at gøre solcremen vandafvisende.

Glyceryl Stearate Citrate

Non-ethoxyleret, plantebaseret emulgator.

Cetearyl Alcohol

En plantebaseret, blødgørende konsistensgiver, der giver krop til emulsioner.

Stearic Acid

Beskyttende konsistensgiver baseret på Palmekerneolie.

Sodium Lauroyl Glutamate

Non-ethoxyleret vegetabilsk emulgator med regulerende egenskaber.

Carbomer

Er et fortyknings- og stabiliseringsmiddel. Stoffet giver kropsplejeprodukter en ensartet konsistens selv ved store temperatursvingninger. Carbomer minimerer "hvidte-fænomenet", som kan fremkomme ved påsmøring af cremer.

Sodium Stearoyl Lactylate

Vegetabilsk og bionedbrydelig hudvenlig emulgator til lotions og cremer.

Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

Er en emulgator, som fortrinsvis anvendes i vandfaste solbeskyttelsesprodukter. En emulgator er et stof, der gør det muligt at lave en stabil blanding af vand og olie.

Tocopherol

Er det naturligt forekommende E-Vitamin. Forhindrer at de naturlige olier i produktet harskner/oxiderer. Virker antioxidant.

Sodium Benzoate

Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Sodium benzoate (kosmetik) og Natriumbenzoat (kosttilskud).

Potassium Sorbate

Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Potassium Sorbate (kosmetik) og Kaliumsorbat (kosttilskud).

Sodium Hydroxide

pH reguleringsmiddel. Kaldes også natriumhydroxid.

Citric Acid

Naturlig citronsyre der regulerer pH værdien. Stoffet benævnes forskelligt: Citric Acid (kosmetik) og Citronsyre (kosttilskud).

 

http://www.aloevera.dk/setup/1x1.gif

http://www.aloevera.dk/setup/1x1.gif

 

Indhold: 150 ml
Status: På lager

 

Pris: 115,00