AVIVIR Aloe Vera Anti Wrinkle Night Creme

135,00DKK
Modelnr: 1

Aloe Vera Anti Wrinkle Night Creme

 

72% ØKOLOGISK ALOE VERA

Uden parabener - Uden parfume - Uden farve - Uden mineralolie = AVIVIR

 

Mindre rynker nu og for altid

Økologisk Aloe Vera mindsker skaderne fra sol, frost, forurening m.m., og holder dermed huden blød og smidig. Glucuronsyre og hyaluronsyre forbedrer hudens evne til at binde fugt, skabe naturlig fylde og derved mindske linjer og rynker.

 

Intensiv fugtgivende daglig beskyttelse. Økologisk Aloe Vera reparerer, beroliger og gennemfugter huden. Cremens indhold af glucuronsyre, der er aktivet i hyaluronsyre, forbedrer hudens evne til at binde fugt, skabe naturlig fylde og derved mindske linjer og rynker. Blødgørende sheabutter virker nærende og beskytter mod fugttab og efterlader huden silkeblød og smidig.

 

HUSK at AVIVIR Aloe Vera Anti Wrinkle Night Creme:

Er Svanemærket

Har et højt indhold af økologisk Aloe Vera (72 % Activ Aloe®)

Er fremstillet med respekt for både mennesker og natur

Er biologisk let nedbrydelig og omsluttes af en miljøvenlig emballage

Er et sikkert valg til de kvalitets- og miljøbevidste

 

  

INGREDIENSER (INCI)

FUNKTION

Aloe Barbadensis Leaf Extract

Aloe Vera benævnes Aloe Barbadensis i kropsplejeprodukterne. Det er den flydende, rene Aloe Vera (Activ Aloe® gel med højt indhold af acemannan), der er fremstillet fra gelen i det indre af Aloe Vera plantens sunde blade. Aloe Vera planterne er dyrket økologisk. Activ Aloe® gel har særdeles gode hudplejende egenskaber. Den hjælper med at genopbygge hudens celler, øger blodgennemstrømningen, tilfører huden fugt. Aloe Vera med højt indhold af acemannan kan reducere oxidativ stress, og er fantastisk til at forebygge degenerering af huden.

Octyldodecyl Myristate

En ekstrem tynd non-comedogen vegetabilsk olie, som ikke tilstopper porerne. Olien beskytter huden og efterlader den silkeblød.

Butyrospermum Parkii (Shea Butter)

Shea Butter er koldpresset, forædlet og lugtsvag vegetabilsk fedt, som er rig på umættede fedtsyrer. Det udvindes fra sheanødder ved hjælp af en speciel teknik. Sheabutter har særdeles hudvenlige egenskaber, hvoraf blødgøring og regenerering er de vigtigste. Det har desuden en beskyttende virkning, fordi en stor del af fedtstoffet er uforsæbbart - dvs. at de gavnlige fedtstoffer ikke fjernes fra huden, når man vasker sig. I solcremer virker Shea Butter beskyttende og blødgørende på huden, og er samtidig med til at gøre solcremen vandafvisende.

Cetearyl Alcohol

En plantebaseret, blødgørende konsistensgiver, der giver krop til emulsioner.

Glycerin

Vegetabilsk fugtighedsgiver udvundet af Kokos- og/eller Palmekerneolie. Glycerin giver en optimal befugtning af huden ved både at tilføre og binde fugten. Virker også blødgørende.

Glyceryl Stearate Citrate

Non-ethoxyleret, plantebaseret emulgator.

Chondrus Crispus Powder

Er et naturligt fortyknings - og stabiliseringsmiddel, udvundet af havalger.

Sodium PCA

Fugtighedsbevarende aminosyrekomplex, udvundet af vegetabilske råstoffer. Anvendes fordi den effektivt øger optagelsen af fugt i huden.

Aqua

Er INCI-deklarationens ord for vand.

Sodium Hyaluronate

Er den opløselige Hyaluronsyre med de helt specielle polysaccharider der virker ekstremt fugtighedsbevarende og regenererende på huden, og skaber naturlig fylde og derved mindske mindre linjer og rynker – også solrynker.

Helianthus Annuus Seed Oil

Solsikkeolie. Anvendes til at opløse bl.a. naturligt E vitamin med. Effekten er at vitaminet bliver langt bedre og mere ensartet fordelt i produktet. Har et højt indhold af fedtsyrerne omega 6 og 9.

Stearic Acid

Beskyttende konsistensgiver baseret på Palmekerneolie.

Xanthan Gum

Naturlig og biologisk nedbrydeligt fortykningsmiddel og konsistensgiver som er fremstillet ved en naturlig gæring af Majs med Xanthomonas campestris.

Sodium Lauroyl Glutamate

Non-ethoxyleret vegetabilsk emulgator med regulerende egenskaber.

Tocopherol

Er det naturligt forekommende E-Vitamin. Forhindrer at de naturlige olier i produktet harskner/oxiderer. Virker antioxidant.

Citric Acid

Naturlig citronsyre der regulerer pH værdien. Stoffet benævnes forskelligt: Citric Acid (kosmetik) og Citronsyre (kosttilskud).

Sodium Benzoate

Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Sodium benzoate (kosmetik) og Natriumbenzoat (kosttilskud).

Sodium Sulfite

Substans der modvirker oxidation i produktet. Et konserveringsmiddel, der anvendes antioxidant.

Potassium Sorbate

Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Potassium Sorbate (kosmetik) og Kaliumsorbat (kosttilskud).

 

 

Indhold: 50 ml
Status: På lager

 

Pris: 135,00