AVIVIR Aloe Vera After Sun

135,00DKK
Modelnr: 1

AVIVIR Aloe Vera After Sun
 

89% ØKOLOGISKALOE VERA

Uden parabener - Uden parfume - Uden farve - Uden alcohol - Uden mineralolie = AVIVIR

 

AVIVIR Aloe Vera After Sun er et nyt, svanemærket produkt i AVIVIR Aloe Vera serien. Med sit høje indhold af økologisk Aloe vera understøtter denne aftersun hudens naturlige forsvar, som hæmmes af solen UV-stråler. Det er vigtigt at styrke hudens modstandskraft efter solbadning, fordi UV-stråler kan nedbryde hudens strukturer og forårsager frie radikaler, som kan danne irritationer, allergiske reaktioner, fremme hudens aldringsproces eller det, der er værre. AVIVIR Aloe Vera After Sun virker svalende, og gør huden blød og frisk. Den plejer, genopbygger og reducerer samtidig rødme i huden.

 

Giver et hurtigere og flottere bruningsresultat 

Imens det høje indhold af Aloe Vera tager sig af dagens solpåvirkninger, forberedes huden til en ny dag i solen. AVIVIR Aloe Vera after Sun indeholder et unikt compleks af saccharider, som forøger dannelsen af melanin. Melanin giver os andet og mere end smuk sommerglød. Farven er også hudens naturlige måde at beskytte sig imod skader forårsaget af UV-stråler. Når huden er lys, er forsvaret ikke særlig stærkt, og huden er mere sårbar overfor UVstrålerne. Det betyder med andre ord, at jo mere brun huden er, jo mindre er risikoen for at blive solskoldet, og forårsage permanente forandringer i huden.

 

AVIVIR Aloe Vera After Sun giver dig pleje, genopbyggelse, forebyggelse af solrynker samt et forbedret bruningsresultat i et og samme produkt.  AVIVIR Aloe Vera After Sun indeholder et compleks af sacchariderne Mannose, Glucose, Beta-glucan og Sodium hyaluronate som, tilsammen med det høje indhold af Aloe Vera, gør din hud sundere, giver dig et hurtigere og flottere bruningsresultat og forebygger solrynker.

 

Husk at AVIVIR Aloe Vera After Sun:

Er Svanemærket

Har et højt indhold af økologisk Aloe Vera (89 % Activ Aloe®)

Er fremstillet med respekt for både mennesker og natur

Er biologisk let nedbrydelig og omsluttes af en miljøvenlig emballage

Er et sikkert valg til de kvalitets- og miljøbevidste

 

 

  

INGREDIENSER (INCI)

FUNKTION

Aloe Barbadensis Leaf Extract

Aloe Vera benævnes Aloe Barbadensis i kropsplejeprodukterne. Det er den flydende, rene Aloe Vera (Activ Aloe® gel med højt indhold af acemannan), der er fremstillet fra gelen i det indre af Aloe Vera plantens sunde blade. Aloe Vera planterne er dyrket økologisk. Activ Aloe® gel har særdeles gode hudplejende egenskaber. Den hjælper med at genopbygge hudens celler, øger blodgennemstrømningen, tilfører huden fugt. Aloe Vera med højt indhold af acemannan kan reducere oxidativ stress, og er fantastisk til at forebygge degenerering af huden.

Octyldodecyl Myristate

En ekstrem tynd non-comedogen vegetabilsk olie, som ikke tilstopper porerne. Olien beskytter huden og efterlader den silkeblød.

Glyceryl Stearate Citrate

Non-ethoxyleret, plantebaseret emulgator.

Cetearyl Alcohol

En plantebaseret, blødgørende konsistensgiver, der giver krop til emulsioner.

Stearic Acid

Beskyttende konsistensgiver baseret på Palmekerneolie.

Sodium Lauroyl Glutamate

Non-ethoxyleret vegetabilsk emulgator med regulerende egenskaber.

Aqua

Er INCI-deklarationens ord for vand.

Mannose, Glukose, Beta-glucan, Sodium Hyaluronate

Polysaccharid complex der forøger dannelsen af melanin i huden, således at huden bliver hurtigere og mere ensartet brun.

Butyrospermum Parkii (Shea Butter)

Shea Butter er koldpresset, forædlet og lugtsvag vegetabilsk fedt, som er rig på umættede fedtsyrer. Det udvindes fra sheanødder ved hjælp af en speciel teknik. Sheabutter har særdeles hudvenlige egenskaber, hvoraf blødgøring og regenerering er de vigtigste. Det har desuden en beskyttende virkning, fordi en stor del af fedtstoffet er uforsæbbart - dvs. at de gavnlige fedtstoffer ikke fjernes fra huden, når man vasker sig. I solcremer virker Shea Butter beskyttende og blødgørende på huden, og er samtidig med til at gøre solcremen vandafvisende.

Carbomer

Er et fortyknings- og stabiliseringsmiddel. Stoffet giver kropsplejeprodukter en ensartet konsistens selv ved store temperatursvingninger. Carbomer minimerer "hvidte-fænomenet", som kan fremkomme ved påsmøring af cremer.

Sodium Hydroxide

pH reguleringsmiddel. Kaldes også natriumhydroxid.

Sodium Stearoyl Lactylate

Vegetabilsk og bionedbrydelig hudvenlig emulgator til lotions og cremer.

Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

Er en emulgator, som fortrinsvis anvendes i vandfaste solbeskyttelsesprodukter. En emulgator er et stof, der gør det muligt at lave en stabil blanding af vand og olie.

Tocopherol

Er det naturligt forekommende E-Vitamin. Forhindrer at de naturlige olier i produktet harskner/oxiderer. Virker antioxidant.

Sodium Benzoate

Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Sodium benzoate (kosmetik) og Natriumbenzoat (kosttilskud).

Potassium Sorbate

Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Potassium Sorbate (kosmetik) og Kaliumsorbat (kosttilskud).

Sodium Sulfite

Substans der modvirker oxidation i produktet. Et konserveringsmiddel, der anvendes antioxidant.

Citric Acid

Naturlig citronsyre der regulerer pH værdien. Stoffet benævnes forskelligt: Citric Acid (kosmetik) og Citronsyre (kosttilskud).

 

 

Indhold: 150 ml
Status: På lager

 

Pris: 135,00