Ansigtspeeling Silky GelPeeling

149,00DKK
Modelnr: 1

Fugtgivende Enzymmaske til den daglige hudpleje.

Denne unikke aquva blå gelé peeling virker dybderensende samtidig med, at den gennemfugter din hud. Silky - Gelpeeling 100ml, indeholder samtidig en lang række af de mest moderne ingredienser indenfor hudpleje, blandt andet morgenfrue, collagen, carbamid og vitaminerne A,E, F og B5, der får din hud til at se mere ensartet, smuk og klar ud.

Hudpleje - rig på vitaminer og antioxidanter

Silky - GelPeeling med enzymer er en scrub rig på en lang række vitaminer og andre ingredienser, der både fungerer som antioxidanter og dæmper irriteret hud. Effektiv ansigts- og kropsleje med scrub effekt fra AHA frugtsyre/appelsin og grapefrugt!

Brug Silky - GelPeeling 1-2 gange om uge, lad den virke i 5-10 minutter. Den dybderensende effekt kan resultere i flere urenheder end normalt ved anvendelse de første par gange. Det er ganske naturligt, da affaldsstofferne arbejder sig op til hudens overflade og derved viser, at masken gør sin virkning. Der kan også opleves ”varme” i ansigtet og en let ”prikken” i huden, fordi der arbejdes med blodcirkulationen.   

Indhold: 50 ml
Status: På lager

 

Pris: 149,00